Puutarhaseuran vuosikokouksessa 20.2.19 päätettiin pitää jäsenmaksu ennallaan. Alla tietoa jäseneduista ja -maksusta.

——

Jos haluat liittyä Etelä-Pohjanmaan puutarhaseuran jäseneksi, ota yhteys seuran jäsensihteeriin: Anna Wahlberg puh. 045-1120494 tai sihteeri(at)ep-puutarhaseura.fi. Jäsenmaksu on 20 e/henkilö tai perhejäsenyys 30 e.

Jäsenetuna saat mm. Kotipuutarha-lehden kestotilauksesta vuosittain 15 € alennuksen. Pääset lisäksi osallistumaan suosituille opintomatkoillemme.

Puutarhaseuran tilinumero on
FI21 5419 0140 0508 10.

Viitenumero on aina 123, näin maksetaan jäsenmaksut ja mahdolliset opintomatkat. Useimmat opintomatkat laskuttaa matkanjärjestäjä eli bussifirma suoraan jäseniltä. Muista merkitä viestikenttään oma nimesi (ja tarvittaessa matkan nimi).

HUOM. Meille tulee edelleen joitakin jäsenmaksuja, joiden henkilöiden yhteystietoja meillä ei ole olemassakaan ja näin jäsenposti jää lähettämättä. Jos näin on käynyt, ota pikimmiten yhteyttä jäsensihteeriin Anna Wahlberg puh. 045- 112 0494 tai sihteeri(at)ep-puutarhaseura.fi.

Puutarhaseuran Facebook-ryhmässä https://www.facebook.com/groups/ep.puutarhaseura/ löytyy myös ajankohtaista lisätietoa.