Tulossa keväällä Lakeus kukkii -näyttely Lapualla

Lakeus kukkii -näyttely tekee paluun! Jokilaakson matkailupuutarhan alueella, Lapualla, puutarha-alan harrastajat ja ammattilaiset järjestävät Lakeus kukkii -näyttelyn 18.5.19.

Teemana näyttelyissä on ARKEA JA JUHLAA PUUTARHASSA. Messutapahtumassa esillä ovat puutarha, käsityöt, ruoka ja kulttuuri. Tapahtumssa on näihin teemoihin liittyviä luentoja, työnäytöksiä, asiantuntijoita ja tuotemyyntiä.

Puutarhaseuran jäsenillä on mahdollisuus tulla myymään omia puutarhatuotteitaan, kasveja, taimia, käsitöitä yms. –

Jäseniä tarvitaan myös kökkätöihin, joten merkkaa päivä jo kalenteriin. – Lähempänä tulee tarkempaa tietoa työtehtävistä ja ilmoittautumisista. Seuraa myös Etelä-Pohjanmaan puutarhaseuran Facebook-sivua

Lisätietoa Lakeus kukkii -tapahtumasta. – Myyntipaikat, kartta ym.

Ajantasaistietoa myös Lakeus kukkii -tapahtuman Facebook-sivulta.