Lakeus kukkii -puutarhamessut Jokilaakson matkailupuutarhassa Lapualla 18.5.2019

Jokilaakson matkailupuutarhan alueella, Lapualla, järjestetään 18.5.19 Lakeus kukkii -näyttely.

Ohjelma, näytteilleasettajat ja aluekartta myyntipaikkoineen ovat vahvistuneet. Luentojen ja aluetapahtumien aikataulut, lista näytteilleasettajista ja myynti- sekä toimintapisteiden sijoittelu löytyvät allaolevista erillisistä tiedostoista. –

Etelä-Pohjanmaan Puutarhaseuran tuttu Lakeus kukkii -näyttelynimi otetaan käyttöön tässä näyttelyssä ja samalla palataan puutarhaseuran alkujuurille. Jo seuran toiminnan alkuajoista lähtien puutarhaseuran yhtenä toimintamuotona on ollut puutarha-alan näyttelyjen ja messujen järjestäminen.

Kevään 2019 puutarhatapahtuma on siten myös comeback Lakeus kukkii -messutapahtumalle, joka aloitti puutarha-aiheiset näyttelyt jo 1970-luvulla Etelä-Pohjanmaalla.

Teemana näyttelyissä on ARKEA JA JUHLAA PUUTARHASSA. Messutapahtumassa esillä ovat puutarha, käsityöt, ruoka ja kulttuuri. Tapahtumssa on näihin teemoihin liittyviä luentoja, työnäytöksiä, asiantuntijoita ja tuotemyyntiä.

Muutaman hiljaisen vuoden jälkeen on hienoa käynnistää puutarhamessutoiminta mitä parhaimmassa paikassa. Jokilaakson matkailupuutarha soveltuu hienosti näyttely- ja messutoimintaan. Alue on kaunis ja tiivis paikka, jossa esittelijät, myyjät, asiakkaat ja yleisö ovat lähellä toisiaan.

Tapahtuma on suunniteltu kotipuutarhureille, pihojen rakentajille, puutarhaharrastajille ja ammattilaisillle.

Tapahtumaan kutsutaan näytteilleasettajiksi yritysten ja yhteisöjen lisäksi alan harrastajia.

Tapahtuman järjestäjinä ovat Etelä-Pohjanmaan puutarhaseura ry, Järviseudun ammatti-instituutti sekä Lapuan kaupungin kulttuuri- ja vihertoimi.

Tapahtumaa sponsoroivat HB-betoni, Nammo, Pihapolkka, Landmännen Agro/Risto Kangas Oy, IKH Saarenpää Oy, PP-tuote. – Kiitos tuestanne!

Tietoa osallistujille, vieraille ja näytteilleasettajille:

Tapahtuma on myös Facebookissa.

Kuva: Maria Kylmäluoma