Lakeus kukkii toukokuussa 2022

Tulevan Lakeus kukkii -puutarhanäyttelyn suunnittelu on käynnistynyt. Näyttely järjestetään lauantaina 21.5.2022 Jokilaakson matkailupuutarhassa Lapualla (Siiriläntie 3).

Keväiset messut on tarkoitettu kaikille puutarhasta, pihatöistä ja kasveista kiinnostuneille. Puutarha-alan tuotteiden ja palvelujen lisäksi esillä ja myynnissä on myös kädentaitoihin liittyviä tuotteita.

Lakeus kukki -messut on hyvä tilaisuus esitellä toimintaasi tai myydä omia tuotteitasi ja palvelujasi puutarhaväelle. Seudun pienyrittäjiä toivotaan erityisesti mukaan.

Messujen teemana on tänä vuonna Kohtaamisia puutarhassa. Toivottavasti kohtaamme Jokilaakson matkailupuutarhassa nyt parin vuoden tauon jälkeen toukokuussa!

Alla tietoa näyttelypaikoista karttakuvana ja hinnasto. – Kiinnostaako tapahtuman sponsorointi ja mahdollisesti mainospaikka tapahtuman materiaaleissa? Ohessa tietoa myös tästä mahdollisuudesta. Yhteystiedot löytyvät liitteistä.

Messuohjelma ja pysäköinti tapahtumapäivänä

Messuohjelmasta löydät luentojen, esitysten ja muiden aluetapahtumien aikataulut sekä aluekartan. –
Pysäköintimahdollisuuksia on Jokilaakson välittömässä läheisyydessä rajoitetutusti. Kannattaa tutustua karttaan, jossa näkyy Lapuan kaupungin keskusta-alueelta löytyvät muut pysäköintimahdollisuudet.

Tietoa näyttelypaikoista ja sponsorointimahdollisuudesta vuonna 2022

Kukkia ja päivämäärä 21.5.2020
Ihmisiä puutarhanäyttelyssä kauniina kevätpäivänä

Kuva: Leena Elenius