Lakeus kukkii lauantaina 23.5.2020

Jälleen lähestyy kevät ja sen myötä on Lakeus kukkii -puutarhamessujen järjestelyn aika. Viime vuonna messut olivat suuri menestys ja kävijämäärä oli lähes 5000 yhden päivän aikana.

Lakeus kukkii -puutarhatapahtuma järjestetään lauantaina 23.5.2020. Tule kanssamme kokemaan tämä mukava tapahtuma ja laita päivä kalenteriin jo nyt!

Paikka on tuttu Jokilaakson matkailupuutarha Lapualla.

Tietoa myyntipaikoista ja -hinnoista

Katso edulliset näytteilleasettajahintamme myyntipaikka liitteestä ja varaa paikkasi nopeasti, niin varmistat mukaanpääsyn.

Lähde mukaan tapahtuman sponsoriksi. Saat näkyvyyttä toiminnallesi tai tuotteillesi ja samalla tuet eteläpohjalaista puutarhayrittäjyyttä ja alan harrastamista.

Seuraa verkkosivujamme ja tapahtuman Facebookia

Tarkempaa tietoa sekä tapahtuman vierailijoille että myyjille ja näytteilleasettajille tulee kevään edetessä lisää. Seuraa verkkosivujamme ja tapahtuman Facebookia.

Kuva: Leena Elenius

Tapahtuma Facebookissa.