Lakeus kukkii

Lakeus kukkii peruttu tältä vuodelta

TIEDOTE

Etelä-Pohjanmaan Puutarhaseuran hallitus on 23.3.2020 päättänyt perua Lakeus kukkii -tapahtuman tältä vuodelta.

Tavoitteena on, että järjestämme tapahtuman vuoden kuluttua toukokuussa 2021. Puutarhaseuran hallitus on pahoillaan tapahtuman peruuttamisesta, mutta koronan aiheuttama epävarmuus voi jatkua pitkäänkin, joten päädyimme tähän ratkaisuun.

Hankalasta tilanteesta huolimatta puutarhaseura toivottaa kaikille mukavaa kevättä kasvien ja puutarhan parissa. Nähdään ensi vuonna Lapualla!

Vuonna 2019 messut olivat suuri menestys ja kävijämäärä oli lähes 5000 yhden päivän aikana.

Paikka on tuttu Jokilaakson matkailupuutarha Lapualla.

Oheiset taustatiedot päivitetään ensi vuoden tapahtumaa (2021) varten myöhemmin

Katso edulliset näytteilleasettajahintamme myyntipaikka liitteestä ja varaa paikkasi nopeasti, niin varmistat mukaanpääsyn.

Lähde mukaan tapahtuman sponsoriksi. Saat näkyvyyttä toiminnallesi tai tuotteillesi ja samalla tuet eteläpohjalaista puutarhayrittäjyyttä ja alan harrastamista.

Seuraa verkkosivujamme ja tapahtuman Facebookia

Tarkempaa tietoa sekä tapahtuman vierailijoille että myyjille ja näytteilleasettajille tulee kevään edetessä lisää. Seuraa verkkosivujamme ja tapahtuman Facebookia.

Kuva: Leena Elenius

Tapahtuma Facebookissa.