Näyttelyarkisto

Vuosi 2019

Lakeus kukkii -tapahtuma la 18.5.19 onnistui yli odotusten ja erityisesti uskomaton yleisömäärä yllätti järjestäjät.

Yleisöä oli paikalla noin 4000, näytteilleasettajia reilut 60. Sää suosi tapahtumaa ja tarjosi siten omalta osaltaan hyvät raamit onnistuneelle tunnelmalle. Päivän sinetöivät kevään valo ja lämpö, Jokilaakson hieno miljöö, asiantuntevat myyjät ja esittelijät sekä innostunut yleisö.

Sekä asiakkaat että näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä. Tavoitteenamme on jatkaa tapahtumaa ja alustavasti ajankohtaa ankkuroidaan toukokuulle 2020.

Tulevaa tapahtumaa varten ja kehittämisen tueksi keräämme asiakkailta ja tapahtumavierailta palautetta. Toivomme, että vastaat alla olevaan kyselyyn. Kysely on avoinna 30.6.19 asti. – Suuret kiitokset! – HUOM. Kysely on päättynyt ja linkki poistettu.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on DSC_0380-1024x681.jpg

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on LakeusKukkiiJokilaaksonMatkailupuutarhassa2019_original_jpg-1024x268.jpg

Jokilaakson matkailupuutarhan alueella, Lapualla, järjestetään 18.5.19 Lakeus kukkii -näyttely.

Ohjelma, näytteilleasettajat ja aluekartta myyntipaikkoineen ovat vahvistuneet. Luentojen ja aluetapahtumien aikataulut, lista näytteilleasettajista ja myynti- sekä toimintapisteiden sijoittelu löytyvät allaolevista erillisistä tiedostoista. –

Etelä-Pohjanmaan Puutarhaseuran tuttu Lakeus kukkii -näyttelynimi otetaan käyttöön tässä näyttelyssä ja samalla palataan puutarhaseuran alkujuurille. Jo seuran toiminnan alkuajoista lähtien puutarhaseuran yhtenä toimintamuotona on ollut puutarha-alan näyttelyjen ja messujen järjestäminen.

Kevään 2019 puutarhatapahtuma on siten myös comeback Lakeus kukkii -messutapahtumalle, joka aloitti puutarha-aiheiset näyttelyt jo 1970-luvulla Etelä-Pohjanmaalla.

Teemana näyttelyissä on ARKEA JA JUHLAA PUUTARHASSA. Messutapahtumassa esillä ovat puutarha, käsityöt, ruoka ja kulttuuri. Tapahtumssa on näihin teemoihin liittyviä luentoja, työnäytöksiä, asiantuntijoita ja tuotemyyntiä.

Muutaman hiljaisen vuoden jälkeen on hienoa käynnistää puutarhamessutoiminta mitä parhaimmassa paikassa. Jokilaakson matkailupuutarha soveltuu hienosti näyttely- ja messutoimintaan. Alue on kaunis ja tiivis paikka, jossa esittelijät, myyjät, asiakkaat ja yleisö ovat lähellä toisiaan.

Tapahtuma on suunniteltu kotipuutarhureille, pihojen rakentajille, puutarhaharrastajille ja ammattilaisillle.

Tapahtumaan kutsutaan näytteilleasettajiksi yritysten ja yhteisöjen lisäksi alan harrastajia.

Tapahtuman järjestäjinä ovat Etelä-Pohjanmaan puutarhaseura ry, Järviseudun ammatti-instituutti sekä Lapuan kaupungin kulttuuri- ja vihertoimi.

Tapahtumaa sponsoroivat HB-betoni, Nammo, Pihapolkka, Landmännen Agro/Risto Kangas Oy, IKH Saarenpää Oy, PP-tuote. – Kiitos tuestanne!

Tietoa osallistujille, vieraille ja näytteilleasettajille:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Kuva-1-Maria-Kylmäluoma-e1548002556358.jpg